Takkaluukku & Takkaluukut

Takkaluukut kotimaiselta valmistajalta. Suunnittelemme ja valmistamme kaikin puolin erinomaisia takkaluukkuja – kauniita, kestäviä ja käytännöllisiä. Takkaluukut kestävät käyttöä ja katseita päivästä ja vuodesta toiseen. Takkaluukkumme ovat aina tiiviitä ja niissä on hallittu vedonsäätö. Tällä yksityiskohdalla on merkitystä tehokkaamman ja puhtaamman palamisen saavuttamiseksi. Oikein suunniteltu ilmankierto ehkäisee takkaluukun nokeentumista. Takkaluukut valmistetaan Nivalassa, Pohjois-Pohjanmaalla kestävistä materiaaleista. Erikoisluja pinnoite on suunniteltu erityisen korkeisiin lämpötiloihin. Kaikkia takkaluukkujamme saa vakiokokojen lisäksi myös erikoismitoituksella ja useissa eri väreissä.

Sisustukseen sopiva takkaluukku

Lasinen takkaluukku toimii upeana sisustuselementtinä ja sen vuoksi meillä on valikoimassa monta erilaista mallia, moneen sisustukseen sopivaksi. Jos haluat käytännöllisyyden lisäksi tuoda mukaan näyttävyyttä, kulmaan sijoitettava lasinen takkaluukku tuo tulisijaa näyttävästi esille sekä jakaa kivasti tilaa ja tekee takasta modernimman. Lasinen takkaluukku on siis erittäin näyttävä ratkaisu perinteisien valurautaisten uuniluukkujen sijaan. Oli takkasi sitten jatkuvasti kovassa käytössä oleva lämmöntuoja tai harvakseltaan käytettävä sisustuselementti, meiltä löydät sopivan takkaluukun.

Kotimaiset takkaluukut

Saat meiltä laadukkaat kotimaiset takkaluukut. Takkaluukut valmistetaan Nivalassa. Kun löydät täydellisesti sisustukseesi sopivan takkaluukun, tilaa se soittamalla numeroomme 0400 875 209 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@hemparts.fi.

Tutustu takkaluukkuihimme:

Näytetään tulokset 1–16 / 18