Voit myös tilata puhelimitse soittamalla numeroomme: 0400 875 209

Toimitusaika

Lähes kaikkia tuotteita ja värejä löytyy heti varastostamme. Toimitusaika varastotuotteilla on keskimäärin 1-3 työpäivää, mittatilaustuotteilla aina erikseen sovittavasti.

Toimitustavat

Riippuen lähetyksen koosta ja painosta, toimitamme tuotteet joko Postin tai Matkahuollon kautta, suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi noutopisteeseen (Postin ja Matkahuollon toimipisteet, pakettiautomaatit, Siwat, Valintatalot).
Voit halutessasi noutaa tuotteet myös suoraan varastoltamme. Tuotantomme ja varastomme sijaitsevat Nivalassa, Pohjois-Pohjanmaalla.

Toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 100e tilauksiin! Alle 100e tilauksiin toimituskulut 10 € (sis. alv 24%)/Lähetys

Maksutavat

Laitamme paketin mukaan laskun tai voit maksaa tilauksen etukäteen tilillemme. FI04 5291 0820 0921 84 OKOYFIHH
Toimitamme etukäteen maksettavat tilaukset heti kun olemme vastaanottaneet suorituksen, yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Palautus ja reklamaatiot

Postitse toimitetuilla varastotuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ole aina yhteydessä meihin ennen palautusta, niin annamme tarkemmat ohjeet. Palautus on sinulle aina maksuton.
Tuotteet lähtevät varastoltamme ehjinä ja huolellisesti pakattuina. Jos tuote on kuitenkin vaurioitunut kuljetuksessa tai ei muutoin vastaa odotuksiasi, pyydämme ilmoittamaan siitä meille mahdollisimman pian, niin pystymme korjaamaan asian nopeasti.
Kaikissa kysymyksissä palvelee numeromme 0400 875 209 ja sähköpostiosoitteemme myynti@hemparts.fi.
Hemparts takkaluukut mittatilaustuotteet