Leivinuuninluukku USL30S

349,00  (sis. alv 24%)

USL30S-uuninluukussa musta runko on viimeistelty kiiltävillä rst-listoilla. Tämä laatumateriaaleista valmistettu luukku on samaa sarjaa TSL30-takkaluukun kanssa, valitse ne molemmat esimerkiksi takka-leivinuuniyhdistelmään. Luukku on saatavana vakiomuurausmitassa 410×230/180 mm, erikoistilauksesta myös omilla mitoilla.

  • Tiivistetty
  • Vedonsäätö ala- ja yläreunassa
  • Mainitse kätisyys tilatessa
Tuotetunnus (SKU): USL30S Osasto:

Kuvaus

HEMparts tulisijatuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla. Ne on tehty kestämään katseita ja kovaa päivittäistä käyttöä. Huolella valmistetut, mittatarkat ja viimeistellyt tuottemme ovat ilo käyttäjälle ja asentajalle.

Voit hankkia takkaluukkumme saneerattavaan tulisijaan tai uuteen takkaan, joko vakiokokoisena tai omilla mitoillasi. Yhteensopivilla tuhka- ja nokiluukuilla viimeistelet tulisijasi huolitellun ilmeen.

HEMPARTS on takkaluukkujen ja uuninluukkujen kotimainen valmistaja.Soita 0400 875 209 tai lähetä viesti myynti@hemparts.fi ja kysy lisää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leivinuuninluukku USL30S”

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy tuotteesta
Leivinuuninluukku USL30S:

Haluan lisätietoja

Nyt -10% alennus kaikkiin tuotteisiin! Vähennetään tuotteissa olevista hinnoista. Lisäksi ilmainen toimitus yli 100,- tilauksiin! Toimitusaika varastotuotteille on 1-3 työpäivää.

Haluan tietää lisää tuotteesta!

Kysy lisätietoja tästä tuotteesta. Voit myös tehdä tilauksen tällä lomakkeella. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Palvelmme numerossa 0400 875 209 ja sähköpostilla myynti@hemparts.fi.

Tuote

Viesti

Nimi *

Sähköposti *
Puhelinnumero